جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت نهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان + ویدئو دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بیانیه خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به مناسبت «روز جهانی قدس»
سرخط خبرها

تولید کار برای انتخابات کار دشواری بود | گفت‌وگو با حسین امانی، کارگردان سریال «قصه‌های صندوق»

  • کد خبر: ۲۱۴۴۵۸
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۷
تولید کار برای انتخابات کار دشواری بود | گفت‌وگو با حسین امانی، کارگردان سریال «قصه‌های صندوق»
مینی‌سریال پنج قسمتی «قصه‌های صندوق» به تهیه‌کنندگی علی‌اکبر کریمی و کارگردانی حسین امانی با موضوع انتخابات از ۵ اسفند روی آنتن شبکه دو سیما رفته است.
مریم ضیغمی
خبرنگار مریم ضیغمی

به گزارش شهرآرانیوز، این سریال اپیزودیک هر قسمت آن داستان جداگانه‌ای دارد، اما محور اصلی آن انتخابات است. به همین بهانه با «حسین امانی» کارگردان این سریال گفت‌وگویی ترتیب داده‌ایم.

تولید کار برای انتخابات کار دشواری بود | گفت و گو با حسین امانی کارگردان «قصه های صندوق»

انگیزه‌تان از ساخت این مجموعه چه بود؟

از آن جایی که به یاد دارم و به گفته مدیران سیما، تاکنون اثر انتخاباتی با محوریت فرایند رای‌گیری در تلویزیون تولید نشده است. گرچه بوده آثاری درباره کاندیدها تولید شده که نمونه خوبش سریال «چک برگشتی» سیروس مقدم بود اما جای سریالی را با موضوع رای دادن خالی می‌دیدم. می‌خواستم دقیقا به روز رای‌گیری و حواشی و اتفاقاتی که پای صندوق رای می‌افتد، بپردازیم که کار خیلی سختی بود. شاید برخی از جاها شعاری هم کار کردیم چون موضوع خاصی است. در واقع این بزرگ‌‌ترین انگیزه ما بود.

برای انتخاب بازیگران چه ملاک‌هایی داشتید؟

از آنجا که از ابتدا نگاهمان به کار طنز بود، بار اصلی را بر روی دوش بازیگر انداختیم. برای همین از روز اول تمام تلاشمان را کردیم که بازیگران طنز و قابلی را انتخاب کنیم تا از عهده نقش‌ها بر‌آیند و چیزی به نقش‌ها اضافه کنند. شاید ضعف‌هایی هم در فیلمنامه و کاراکترهای آن بود که بازیگران با توانایی‌شان آن ضعف‌ها را پوشاندند. گرچه موضوع سریال به ویژه از بابت حواشی که چند سال اخیر بوده سبب می‌شد بازیگران کمتر به سمتش بروند و این کار ما را در انتخاب بازیگران سخت می‌کرد اما بازیگرانی که حضور داشتند همه به نوعی به‌خاطر وفاداری به کشور و عِرق ملی در این سریال حضور یافتند. آن‌ها نکاتی هم داشتند مثلا درباره اینکه کار شعاری شده و ممکن است مخاطب‌پسند نباشد با این حال همگی تلاش خود را کردیم.

تولید کار برای انتخابات کار دشواری بود | گفت و گو با حسین امانی کارگردان «قصه های صندوق»

سریال «قصه‌های صندوق» چقدر می‌تواند در تشویق مردم به حضور در انتخابات کمک کند؟

از یک سریال پنج قسمتی نمی‌توان انتظار افزایش مشارکت در انتخابات را داشت چون به نظر کار کاریکاتوری می‌شود اگر بخواهیم با چنین دیدگاهی مخاطب را ترغیب به افزایش مشارکت کنیم. ما فقط خواستیم یادآوری کنیم. ما انتخاب‌های مفصلی در کشور داشتیم با درصد مشارکت‌های بالا و حواشی مختلف. بالاخره هر خانواده‌ای خاطره‌ای از روزهایی که رای داده است دارد. چه یک بار و چه چند بار رای داده باشد و بالاخره یک روزی بوده که اتفاق خاصی در زندگی‌اش افتاده است. ما فقط خواستیم در قالب اثری طنز آن حس‌ها را در چند قسمت یادآوری کنیم که چه اتفاق‌هایی آن روز برای یک نفر افتاده است. بیشتر خواستیم لحظاتی را یادآوری کنیم که احتمالا یک نفر به خاطر آن خاطره خوش در انتخابات شرکت کرده و فکر می‌کنم این خاطره خوش را نمی‌شود جدا از دوست داشتن ایران و ملی‌گرایی و عشق به وطن دانست؛ یعنی آن لحظاتی که یک نفر احساس کرده یک حرکتی انجام داده تا بتواند در سرنوشت خود و کشورش تاثیر گذارباشد با نیت اینکه اتفاق‌های خوبی برای خود و کشورش بیفتد. از این بابت احتمالا حس خوبی برای آن فرد داشته و این برای ما مهم بود که آن حس و خاطره و آن روز را بتوانیم برایش یادآوری کنیم‌.

تولید کار برای انتخابات کار دشواری بود | گفت و گو با حسین امانی کارگردان «قصه های صندوق»

فکر می‌کنید این‌گونه تولیدات تا چه اندازه ضرورت دارد و چه اثری بر تولید برنامه‌ها و سریال‌ها و فیلم‌ها خواهد داشت؟

ما خیلی اتفاق‌های دیگری در تاریخ ۴۵ ساله پس از انقلاب داریم. روز‌های حساس و سرنوشت‌ساز کم نداشتیم و این خیلی جالب نیست که تا به حال درباره‌شان یک کار جدی انجام نشده است مثلا همین سریالی که ما ساختیم ضعف‌های زیادی دارد، اما امیدوارم به همین مینی‌سریال و پخش آن در ایام انتخابات بسنده نشود. به نظرم می‌شود حتی آثاری در ژانر‌های سیاسی داشت و با توجه به روز‌های ملی کشورمان فیلم و سریال تولید کنیم مثل دفاع مقدس که آن‌قدر کار درباره‌اش ساخته شده که اکنون تبدیل به یک ژانر مختص به کشورمان شده است و در نهایت بتوانیم با زبان هنری و یک بیان مخاطب‌پسند از روز‌های حساس و افتخارآفرین یا حتی چالش‌برانگیز برای مخاطب صحبت کنیم و فیلم بسازیم. این‌ها می‌تواند برای آینده تاثیرگذار باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->